Triathlon

Rate me now!
2.15

 
Triathlon Image:
Triathlon
 
 

Triathlon

Triathlon , Nybörjare Triathlon Training, Long Distance Triathlon, Olympiska Avstånd Triathlon, Sprint Distance Triathlon, Triathalon, Triathlete, Triathlons, Triathlon Avstånd, Triathlon utbildning
En Triathlon är en uthållighet idrottsevenemang består av simning, cykling och kör över olika distanser. Som ett resultat av kunskaper i simning, cykling, eller köra ensam är inte tillräckligt för att garantera en Triathlon idrottsman en konkurrenskraftig tid, utbildad Triathlon idrottsmän har lärt sig att tävla varje steg på ett sätt som bevarar deras energi och uthållighet för senare skeden. I de flesta moderna triathlons dessa händelser placeras back-to-back i omedelbar följd och en konkurrent officiella tid omfattar den tid som behövs för "övergång" mellan de enskilda benen av ras, inklusive all tid som behövs för att byta kläder och skor.
Denna bild hör till följande kategorier: Endurance sport, Individuella sporter, Multi-sport tävlingar, Olympiska sporter.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Segling 2.Hundsport 3.Snorkling 4.Sprinting
5.Demolition Derby 6.Major League Gaming 7.Forsränning 8.Musikal
1.segling, 2.hundsport, 3.snorkling, 4.sprinting, 5.demolition-derby, 6.major-league-gaming, 7.forsränning, 8.musikal

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Jimmy Harris detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Triathlon) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share