Thaiboxning

Rate me now!
4.40

 
Thaiboxning Image:
Thaiboxning
 
 

Thaiboxning

Thaiboxning , Konst av de åtta ben, Mauy Thai, Muai Thai, Muay-thai, Muaythai, Muay Thai kickboxing, Muy Thai, Mu Thai, Punch kombinationer, Thaiboxer, Thaiboxing, Thai Boxning, Thai Kickboxing, Thai kick boxning
Muay Thai (i Kambodja, Lethwei i Myanmar, Tomoi i Malaysia, och Muay Lao i Laos. Muay Thai har en lång historia i Thailand och är landets nationalsport. Traditionell Muay Thai praktiseras i dag skiljer sig avsevärt från den antika konsten Muay Boran och använder sparkar och slag i en ring med handskar liknande dem som används i Västra boxning. Muay Thai som kallas "The art av de åtta armar och ben", som det händer, smalbenen, armbågar och knän är alla används i stor utsträckning på denna art. En utövare av Muay Thai har alltså förmågan att genomföra strejker använder åtta "kontaktpunkter" i motsats till "två poäng" i västra boxning och "fyra punkter" (nävar, fötter) som används i första hand sport-orienterade former av krigiska konsterna.
Denna bild hör till följande kategorier: Kampsporter, Thai kampsporter, Thai ord och fraser.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Rodd 2.Bowling 3.Taekwondo 4.Tomt segling
5.Rallycross 6.Sudoku 7.Rugby femmor 8.Diskus
1.rodd, 2.bowling, 3.taekwondo, 4.tomt-segling, 5.rallycross, 6.sudoku, 7.rugby-femmor, 8.diskus

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Josh Gross detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Thaiboxning) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share