Rullstolsbasket

Rate me now!
3.20

 
Rullstolsbasket Image:
Rullstolsbasket
 
 

Rullstolsbasket

Rullstolsbasket
Wheelchair basket är en sport tankefrihet för personer i rullstol. I vissa länder som Kanada, Australien och England-funktionshindrade idrottare har möjlighet att konkurrera med andra idrottare på blandade grupper. Den bygger på basket med vissa anpassningar för att spegla förekomsten av rullstolen, och att harmonisera de olika funktionshinder spelare har. Alla lag som konkurrerar över ett fritids nivå använda ett klassificeringssystem för att utvärdera den funktionella förmågan hos aktörer på en skala från 1 till 4,5. På platser där grupper är integrerade,-funktionshindrade idrottare skulle kunna klassificeras som en 5 och en person med högsta graden av funktionshinder (såsom fullständig FÖRLAMNING under bröstet) skulle ha klassificering av 1,0. Klassificering är en internationell lagstiftning för att spela rullstol basket, där tävlingar begränsa antalet punkter tillåtna på den domstol vid ett tillfälle. Men vid denna tidpunkt, idrottsmän är endast tillåtet att konkurrera internationellt om de har ett funktionshinder.
Denna bild hör till följande kategorier: Paralympiska sporter.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Trick shot konkurrens 2.Dragkamp 3.Golv 4.Bestridande
5.Futsal 6.Cluster ballooning 7.Rullstolsrugby 8.Midget bilspel
1.trick-shot-konkurrens, 2.dragkamp, 3.golv, 4.bestridande, 5.futsal, 6.cluster-ballooning, 7.rullstolsrugby, 8.midget-bilspel

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Chris Harrison detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Rullstolsbasket) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share