Road hockey

Rate me now!
2.60

 
Road hockey Image:
Road hockey
 
 

Road hockey

Road hockey , Ball Hockey, Deck hockey, Dek hockey, Uppfart hockey, Ground hockey, Road hockey
Street hockey (även kallad Road hockey, däck hockey, marken hockey eller boll hockey) är en typ av Hockey spelas med eller utan skridskor. Det är möjligt att spela med antingen en puck eller boll, även om en rulle hockey puck krävs när inte på isen. Generellt sett är spelet spelas med liten eller ingen skyddsutrustning därför intensiv fysisk kontakt inte är mycket vanliga och spelas utan organ kontroll men medger en nivå av fysisk kontakt liknande den som medges i basket. Om en puck används för säkerheten i puck vanligtvis inte får tas upp i luften (hävas eller takförsedd). Men regler och spelstilar kan variera från område till område beroende på traditioner en viss grupp har avsatt. Street hockey vanligtvis spelat i USA och Kanada. Beach Hockey, en variant av street hockey, är en vanlig syn på södra Kaliforniens stränder.
Denna bild hör till följande kategorier: Hockey.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Hundsport 2.Rodd 3.Fotboll 4.Taekwondo
5.Skridskoåkning 6.Öppna ratten racing 7.Mountainboarding 8.Bergsklättring
1.hundsport, 2.rodd, 3.fotboll, 4.taekwondo, 5.skridskoåkning, 6.öppna-ratten-racing, 7.mountainboarding, 8.bergsklättring

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Wendy detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Road hockey) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share