Parallel Bars

Rate me now!
2.25

 
Parallel Bars Image:
Parallel Bars
 
 

Parallel Bars

Parallel Bars , Gymnastik parallella stänger, Parallell bar (gymnastik), P barer
Två parallella stänger bilda ett konstnärligt gymnastik apparater endast användas av män gymnasts. Staplarna stöds av en metall eller stål. Staplarna är gjorda av trä eller plast eller kompositmaterial. Rutiner bestå av en mängd olika färdigheter genom vilken gymnast måste uppfylla specifika krav. Ett typiskt resultat på parallella stänger innebär svängig färdigheter i en stödjande position (om det händer), en hängande position och en överarmen ståndpunkt, genom att manipulera alla dessa gungor, en gymnast kan utföra en mängd olika byter och svängar. Dessutom parallellt bar rutiner ibland har en styrka eller statisk hålla skicklighet. Slutligen varje rutin slutar med ett imponerande sitta som kan utföras utanför ändar barerna eller stänga sidan av apparaten. En vanlig, enkel sitta är en back off där en gymnast börjar med att svänga fram i ett främre stöd mellan barer och utför en Backflip att färdas i sidled över en av barerna på en monter bredvid apparaten.
Denna bild hör till följande kategorier: Konstnärlig gymnastik apparater.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Barrel Racing 2.FMX eller fot motocross 3.Short track 4.Längdhopp
5.Rodel 6.Inomhus fotboll 7.Frisim 8.Spelhistoria do Pau
1.barrel-racing, 2.fmx-eller-fot-motocross, 3.short-track, 4.längdhopp, 5.rodel, 6.inomhus-fotboll, 7.frisim, 8.spelhistoria-do-pau

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Adam Rifkin detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Parallel Bars) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share