Miniatyr brottning

Rate me now!
2.20

 
Miniatyr brottning Image:
Miniatyr brottning
 
 

Miniatyr brottning

Miniatyr brottning , Miniatyr krig
Miniatyr brottning (även Miniatyr krig) är ett populärt barnprogram som spelas med två spelare, eller i turneringar. Det är ofta spelat i situationer där större och mer komplicerat spel kan vara olämpligt: i bilen, en restaurang, eller i skolan. Spelare krok de fyra fingrar sin rätt händer tillsammans så att båda händerna är IHOPFÄLLD ordentligt. Sedan normalt, efter en kort börjar sjunga som varierar beroende på region, motståndarna fortsätta att försöka pin deras motståndarens tummen i fem sekunder (och ofta ropade något i stil med 1, 4 Jag vann en tumme krig! Eller BLÄCKSVART pinky 123!), Samtidigt som man undviker samma. Spelet i sig är inte nödvändigtvis en rättvis: längden på spelarens tummar ofta bidra till en eventuell seger och vänsterhänta motståndare är ofta en nackdel om rätt händer används. Även en person med en dubbel ledad tummen kan flytta sin tumme bakåt mer och undvika att bli instängd. På 2000, termen tummen brottning har använts för att beskriva icke-verbalt slåss med hjälp av textmeddelanden på mobiltelefoner.
Denna bild hör till följande kategorier: Barnens lekar, Spel fysiska färdigheter, Handhållna spel.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Käglor (sport) 2.Simning 3.Rotation 4.Barrel Racing
5.Skee boll 6.Tjurfäktning 7.Längdåkning 8.Lista över sporter och idrotter
1.käglor-(sport), 2.simning, 3.rotation, 4.barrel-racing, 5.skee-boll, 6.tjurfäktning, 7.längdåkning, 8.lista-över-sporter-och-idrotter

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Jeff detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Miniatyr brottning) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share