Längdhopp

Rate me now!
3.75

 
Längdhopp Image:
Längdhopp
 
 

Längdhopp

Längdhopp , Bred hoppa, Lång-jumper, Long-hoppning, Longjump, Longjumper, Lång jumper, Lång hoppning
Den långa hopp är en friidrott fall där idrottare kombinera hastighet, styrka och smidighet i ett försök att hoppa så långt från start punkt som möjligt. Konkurrenter sprint ner en bana (oftast belagda med samma gummerade ytan som löparbanor, crumb gummi eller mjukgummi) och hoppa så långt de kan från bakom en foul linje i en grop fylld med finmalda grus eller sand. Avståndet rest av en hoppare är ofta kallat "märke" därför att det är avståndet till närmaste markering görs i sanden från foul linje. Om konkurrenten startar språng med någon del av foten förbi foul linjen, hoppa förklarades olaglig och inga avstånd registreras. På elitnivå, ett skikt av modellera placeras omedelbart efter linjen att upptäcka denna händelse.
Denna bild hör till följande kategorier: Evenemang i friidrott (Friidrott).

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Lista över sporter och idrotter 2.Simning 3.Sport kite 4.Backhoppning
5.Ringette 6.Big-ädelfiske 7.Stratego 8.Amerikansk fotboll
1.lista-över-sporter-och-idrotter, 2.simning, 3.sport-kite, 4.backhoppning, 5.ringette, 6.big-ädelfiske, 7.stratego, 8.amerikansk-fotboll

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Tambako The Jaguar detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Längdhopp) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share