Konsumentplast caroms

Rate me now!
4.90

 
Konsumentplast caroms Image:
Konsumentplast caroms
 
 

Konsumentplast caroms

Konsumentplast caroms , 1-kudde, 1-kuddtryck biljard, 1 kuddtryck, 1 kuddtryck biljard, Konsumentplast KARAMBOLAGE, Einband, Indirekt spel, En kudde, En kudde biljard, En kudde, En kudde biljard, De indirekta spel, Una banda
Konsumentplast caroms (eller buffert KARAMBOLAGE biljard) kallas ibland av sina ursprungliga namn, indirekta spel, är en KARAMBOLAGE biljard disciplin vanligtvis spelas på en trasa täckta, 5 fot × 10 fot, pocketless bord med två CUE bollar och en tredje red-colored bollen. Spelet är ibland felaktigt kallas en kudde eller en dyna biljard, som är en direkt översättning av namnet till engelska från flera andra språk som spanska och tyska. Konsumentplast caroms är spåras till 1820-talet i Storbritannien och är en ättling i Doublet spel datering till minst 1807, vilket krävde enda syfte boll som skall bankas ut en buffert innan de håvade eller, som det beskrivs i 1833: "... nej risken är skårade om det inte görs av återklanger. "Namnet på spelet är tagen från redan existerande skott.
Denna bild hör till följande kategorier: KARAMBOLAGE biljard.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Triathlon 2.Blind cricket 3.Femmor 4.Släggkastning
5.Wallyball 6.Konstnärlig cykling 7.påse 8.Dykning
1.triathlon, 2.blind-cricket, 3.femmor, 4.släggkastning, 5.wallyball, 6.konstnärlig-cykling, 7.påse, 8.dykning

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Thomas detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Konsumentplast caroms) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share