Ishockey

Rate me now!
2.50

 
Ishockey Image:
Ishockey
 
 

Ishockey

Ishockey , Goaltender tränare, Hockey positioner, Ishockey, Ishockey, Ståndpunkt (ishockey), Kälke ishockey, Kvinnors Ishockey
Ishockey, ofta kallad bara hockey, är ett team sport spelas på is. Det är ett snabbt tempo och fysisk sport. Ishockey är populärast i områden som är tillräckligt kallt för fysiska, tillförlitlig säsongsbetingade isen, men med tillkomsten av inomhus konstgjord ishallar har det blivit en året runt tidsfördriv på amatör nivå i större tätbebyggda områden såsom städer som är värdar för ett National Hockey League eller andra professionella ligan team. Det är en av de fyra stora nordamerikanska professionell sport, och är representerat av National Hockey League på högsta nivå, och National Women's Hockey League (NWHL), den högsta nivån av kvinnors ishockey i världen. Det är den officiella nationella vintern idrotten i Kanada, där spel har enorma popularitet. Endast sex av de trettio NHL franchisetillstånd är baserade i Kanada, men kanadensiska spelare fler än amerikanerna i ligan.
Denna bild hör till följande kategorier: Olympiska sporter, Skating, Lagsporter, Vintersport.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.MCMAP 2.Hästsko 3.Golf 4.American Eagle
5.Duckpin bowling 6.Biljard 7.Rullstolstennis 8.Kelly pool
1.mcmap, 2.hästsko, 3.golf, 4.american-eagle, 5.duckpin-bowling, 6.biljard, 7.rullstolstennis, 8.kelly-pool

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör The Library of Congress detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Ishockey) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share