Duckpin bowling

Rate me now!
2.20

 
Duckpin bowling Image:
Duckpin bowling
 
 

Duckpin bowling

Duckpin bowling , Duckpins, Duck Pin Bowling
I duckpin bowling, spelare försöker slå över bowling pins med en bowlingbana bollen. De bollar som används i duckpin bowling är betydligt mindre än de som används i tio-pin bowling och väger ett och två kilo. Bowlers upprepade gånger kasta eller rulla bollen ner ett körfält i ett försök att slå det bowling stift över. Stiften, såsom bollar, är mindre än tio-stifts motsvarigheter, och det är därför svårare att slå dem alla med ett enda kort. Stiften är ordnade i en tresidig sätt identisk med den som används i tio-pin bowling. Spelet spelas i bowlingbanor, som har flera filer, vilket gör att flera grupper av bowlers att spela samtidigt. De köer är långa rektangulära träytor begränsas på båda sidor av rännor. Bowlers släppa kulan från bakom foul linje, vilket motsvarar en liten kant av rektangeln, i ett försök att slå stiften som är placerad på långt slutet av körfält.
Denna bild hör till följande kategorier: Bowling.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Bestridande 2.Hastighetsåkning på skridskor 3.Fält mål 4.Cheerleading
5.Rullskridskohockey 6.Sjukamp 7.Touring bilspel 8.Riverboarding
1.bestridande, 2.hastighetsåkning-på-skridskor, 3.fält-mål, 4.cheerleading, 5.rullskridskohockey, 6.sjukamp, 7.touring-bilspel, 8.riverboarding

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör John detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Duckpin bowling) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share