Dressyr (ridsport)

Rate me now!
3.15

 
Dressyr (ridsport) Image:
Dressyr (ridsport)
 
 

Dressyr (ridsport)

Dressyr (ridsport) , Sänds över marken, Dressyr arenan, Dressyr Tester, Dressuur, Equestrian dressyr
Dressyr (uttalas dress-ahhzh / drɛsɑʒ /) är en väg och destination konkurrenskraftiga häst utbildning, med tävlingar hålls på alla nivåer, från amatör till OS. Dess grundläggande syfte är att utveckla, genom standardiserade progressiv utbildningsmetoder, en häst naturliga atletisk förmåga och vilja att utföra, och därigenom maximera sin potential som en ridning häst. I topp på en dressyr häst's Gymnastikutrustning utveckling, det kan väl svara på en skicklig ryttare är minimalt stöd genom att utföra den efterfrågade rörelsen medan resterande avslappnad och visas lätt. Dressyr är ibland kallad "Horse Ballet". Även om disciplin har antika rötter, dressyr var första gången som en viktig hästevenemang driva i väst under renässansen. De stora europeiska ridning befälhavare på den tiden utvecklat en sekventiell utbildningssystemet som har förändrats mycket sedan dess och klassisk dressyr är fortfarande grundval av utbildad modern dressyr.
Denna bild hör till följande kategorier: Häst utbildning, Olympiska sporter.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Cykelsport 2.Tabell fotboll 3.käglor 4.Tag
5.Bågskytte 6.BMX racing 7.Undervattensmassage fotboll 8.Western Pleasure
1.cykelsport, 2.tabell-fotboll, 3.käglor, 4.tag, 5.bågskytte, 6.bmx-racing, 7.undervattensmassage-fotboll, 8.western-pleasure

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Thowra_uk detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Dressyr (ridsport)) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share