Dodge skiva

Rate me now!
2.15

 
Dodge skiva Image:
Dodge skiva
 
 

Dodge skiva

Dodge skiva , Dodge Frisbee
Dodge skiva (eller Dodge Frisbee efter varumärkestermen varumärke) är flygande skiva spel, baserat på dodgeball men med en skiva i stället för bollen eller bollar. Likaså att dodgeball, när en spelare drabbas av en skiva, som inte omfattas av den spelaren, spelaren är "out" och utgångar på spel. Om en spelare fångar kastades skiva utan att vidröra marken, antingen före eller efter att ha drabbats av det, eller före eller efter det träffar en annan spelare, den spelare som kastade skivan ut i stället. Spelet slutar när det bara finns en spelare kvar. Spelet brukar avslutas med en "shootout" mellan två aktörer, var och en med flera skivor. Den sista spelare tenderar att utföra flera samtidiga "attacker" tills en är drabbade utan att fånga en skiva kastades av motståndaren.
Denna bild hör till följande kategorier: Flygande skiva spel, Lagsporter.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Snowshoeing 2.Modell konstflygning 3.Angling 4.Konstnärlig pool
5.Ultimate 6.Kälke 7.Fridykning 8.Madrass Jumping
1.snowshoeing, 2.modell-konstflygning, 3.angling, 4.konstnärlig-pool, 5.ultimate, 6.kälke, 7.fridykning, 8.madrass-jumping

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Michael Hicks detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Dodge skiva) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share