Cykelcross kryss

Rate me now!
2.75

 
Cykelcross kryss Image:
Cykelcross kryss
 
 

Cykelcross kryss

Cykelcross kryss , Cyclocross
. Cykelcross kors har några uppenbara paralleller med cross-country cykling och criterium racing. Många av de bästa i cykelcross passera cyklisterna korsa tåg i andra cykling discipliner. Men cykelcross cross har nått en storlek och popularitet som åkare är specialister och många aldrig ras något men cykelcross korsa raser. Cykelcross cross cyklar liknar racercyklar: lätta, med smala däck och släppa styret. Men de delar också egenskaper med berg cyklar i att de använder knölig trampa däck för dragning och cantilever stil bromsar för clearance behövas på grund av Muddy villkor. De måste vara lätta eftersom konkurrenterna måste bära sina cyklar för att övervinna hinder eller lutningar alltför brant att klättra i sadeln. Åsynen av konkurrenter som kämpar för en lerig slänt med cyklar på sina axlar är den klassiska bilden av idrotten, även om unridable avsnitten är i allmänhet en mycket liten del av loppet avstånd.
Denna bild hör till följande kategorier: Vintersport.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Drifting 2.One Day International 3.Ishockey 4.Skelett
5.Aiki-JIUJITSU 6.Longboarding 7.Real tennis 8.Vattenpolo
1.drifting, 2.one-day-international, 3.ishockey, 4.skelett, 5.aiki-jiujitsu, 6.longboarding, 7.real-tennis, 8.vattenpolo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör johnthescone detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Cykelcross kryss) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share