Cubbies

Rate me now!
2.30

 
Cubbies Image:
Cubbies
 
 

Cubbies

Cubbies
Cubbies (eller Cuppies) kan kallas en Wembo är en informell variant på fotbollens ursprung spontant i olika delar av världen. En målvakt, som också fungerar som referens som krävs, står i mål för att stoppa fotbollen få i, som i normala FA regler fotboll. Resten av spelarna försöker värdering i mål. Ofta spelarna spela i par eller ibland i större grupper. Varje spelare eller lag tävlar mot varandra och måste värdering ett förutbestämt belopp på mål för att gå vidare till nästa omgång. När en spelare / lag har kvalificerat sig de normalt sitta ut förrän i slutet av rundan. Den runda fortsätter tills endast en spelare eller lag har misslyckats med att värdering erforderligt antal mål och är därför undanröjas. Resten av spelarna börjar nästa omgång som fortsätter på samma sätt. Den sista spelare / lag kvar vinner.
Denna bild hör till följande kategorier: Fotboll (fotboll) informella varianter.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Trapets 2.Rullskridskoåkning 3.Killer (pool) 4.Produktion bilspel
5.Kite kämpar 6.Sandboarding 7.Lacrosse 8.Ninjutsu
1.trapets, 2.rullskridskoåkning, 3.killer-(pool), 4.produktion-bilspel, 5.kite-kämpar, 6.sandboarding, 7.lacrosse, 8.ninjutsu

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Joe Sullivan detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Cubbies) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share