Cheerleading

Rate me now!
2.10

 
Cheerleading Image:
Cheerleading
 
 

Cheerleading

Cheerleading , Cheeleaders, Cheerlead, Cheerleader, Cheerleaders, Cheerleader landslaget, Konkurrenskraftiga cheerleading, Hurkey, Anden Club
Cheerleading är en sport som använder organiserade rutiner göras från delar av tumlande, dans, hopp och dvärgväxt för direkt åskådare av evenemang för att heja på idrottslag på spel och matcher och / eller tävla i cheerleading tävlingar. De idrottare som deltar kallas cheerleader. Med en 1,5 miljoner deltagare i allstar cheerleading (exklusive de miljoner mer i gymnasiet, högskolan eller litet förbund deltagare) i USA ensam, cheerleading är enligt Newsweek's Arian Campo-Flores, "den mest väsentligen amerikanska sporter. " Den växande presentation av sporten till en global publik har lett av 1997 början av sändningar av cheerleading konkurrensen från ESPN International och världsomspännande release av 2000-film Hitåt På. Delvis beroende på att denna senaste exponering, det finns nu uppskattningsvis 100.000 deltagare spridda runt om i resten av världen i länder, däribland Australien, Kina, Colombia, Frankrike, Tyskland, Japan, Nederländerna, Nya Zeeland, Sverige och Storbritannien.
Denna bild hör till följande kategorier: Idrottskultur, Lagsporter.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Drake (leksak) 2.Sport bilspel 3.Banhoppning 4.Isracing
5.Pro40 6.Softboll 7.Kickball 8.Ferret legging
1.drake-(leksak), 2.sport-bilspel, 3.banhoppning, 4.isracing, 5.pro40, 6.softboll, 7.kickball, 8.ferret-legging

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Geoffrey Chandler detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Cheerleading) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share