Bergsklättring

Rate me now!
2.10

 
Bergsklättring Image:
Bergsklättring
 
 

Bergsklättring

Bergsklättring , Belay station, Klättring system, Leader (bergsklättring), Klippklättring, Rockclimber, Rockclimbers, Bergsklättring, Rock klättra, Rock CLIMBER, Rock klättrare, Andra (bergsklättring)
med målet att nå toppen av en formation eller slutpunkt i en fördefinierad rutt. Bergsklättring liknar kodning (en annan verksamhet som avser att trappa av kullar och liknande formationer), men klättring i allmänhet är differentierad efter sitt behov av att använda den CLIMBER händer att hålla sin egen vikt och inte bara ge balans. Bergsklättring är en fysiskt och psykiskt krävande sport, en som ofta tester en CLIMBER styrka, uthållighet, smidighet och balans tillsammans med hans eller hennes psykiska kontrollen. Det kan vara en farlig sport och kunskap om korrekt klättring teknik och användning av specialiserade klättring utrustning är avgörande för att säkra slutförandet av rutter. Eftersom så många olika klippformationer runt om i världen har lett bergsklättra att separera i flera olika stilar och subregional discipliner som beskrivs nedan.
Denna bild hör till följande kategorier: Klättring, Rörelseorgan.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.Red Rover 2.Flaska pool 3.Fäktning 4.Trick shot konkurrens
5.Handboll 6.Lista över sporter och idrotter 7.Bordtennis 8.Engelsk rävjakt
1.red-rover, 2.flaska-pool, 3.fäktning, 4.trick-shot-konkurrens, 5.handboll, 6.lista-över-sporter-och-idrotter, 7.bordtennis, 8.engelsk-rävjakt

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Alex Indigo detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Bergsklättring) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share