Autocross

Rate me now!
4.10

 
Autocross Image:
Autocross
 
 

Autocross

Autocross , Autox, ProSolo, Solo2
Autocross är en form av Motorsports som framhäver säker, billig konkurrens och ett aktivt deltagande. En autocross är en tidsinställd konkurrens där förarna navigera en åt gången genom en tillfällig naturligtvis präglats av trafik koner, snarare än racing på ett spår med flera andra bilar, som i väg racing eller oval racing. Autocross tenderar att lägga större tonvikt på bilen hantering och förarens skicklighet än på ren hästkrafter och händelser vanligtvis har många klasser som gör nästan alla fordon, från ekonomi sedans att ändamålet byggda fordon, att konkurrera. Hastigheterna ligger lägre i absoluta tal jämfört med andra former av Motorsports, vanligen högst väg hastigheter, men aktivitetsnivå (mätt i diskreta varv per minut) kan vara högre än ens Formula One på grund av det stora antalet delar packas i varje kurs . Autocross kurser är vanligen 40 till 70 sekunder långa. Förutom att vara en nationell motorsport i sin egen rätt, autocrossing är ett bra sätt att lära sig färdigheter som överföring till väg racing som förare lär sig kontroll av fordon och klubb etik.
Denna bild hör till följande kategorier: Auto racing efter typ, Sports Car Club of America.

titta även på de andra utmärkta bilder:
1.En åtstramning av 2.Tag 3.Gjutning 4.Shoot boxning
5.Undervattensmassage fotboll 6.Galoppsport 7.Krocket 8.Rep Klättring
1.en-åtstramning-av, 2.tag, 3.gjutning, 4.shoot-boxning, 5.undervattensmassage-fotboll, 6.galoppsport, 7.krocket, 8.rep-klättring

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Den största bilden tillhör Jay Reed detta license. Bilden beskrivning texten är översatt från wikipedia (Autocross) och licensieras under GFDL.
Email Us

Sök på vår webbplats:Bookmark and Share