Цыцле-Цросс

Rate me now!
4.55

 
Цыцле-Цросс Image:
Цыцле-Цросс
 
 

Цыцле-Цросс

Цыцле-Цросс , Цыцлоцросс
. Цыцле-Цросс је неки очигледан паралела са цросс-цоунтры Бициклизам и цритериум Рацинг. Многи од најбољих крст јахаче цыцле-цросс тренирати Бициклизам у другим дисциплинама. Међутим, цыцле-цросс достигао величину и популарност рацерс да су и многи стручњаци никад ништа али трка цыцле-цросс трка. Цыцле-Цросс бицикли су слична тркање бицикли: лак, са уским гуме и отпустите управљачи. Међутим, они такође деле карактеристике са планински бицикли у да искористи квргаст спаривати гуме за тегљење, а конзола стилу кочнице за чишћење потребно због каљав условима. Они морају да буду лаки, јер такмичар треба носити њихове бицикле за савладавање препрека или на стрмим падинама превише успон на пријевој. Очима такмичар боре се блатан падини са бициклима на својим раменима је класични слику о спорту, иако унридабле делови су обично врло мали удео трке удаљеност.
Ова слика припада у следеће категорије:: Зимски спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Земљиште једрење 2.Уакебоардинг 3.Бициклизам 4.Стони фудбал
5.Га-га 6.Оутриггер кануинг 7.Флигхт стреличарство 8.Планинарске
1.земљиште-једрење, 2.уакебоардинг, 3.бициклизам, 4.стони-фудбал, 5.га-га, 6.оутриггер-кануинг, 7.флигхт-стреличарство, 8.планинарске

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада johnthescone са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Цыцле-Цросс) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share