Цапоеира

Rate me now!
2.10

 
Цапоеира Image:
Цапоеира
 
 

Цапоеира

Цапоеира , Бразилац борилачких вештина, Цапалера, Цапиоера, Цапоеира Регионал, Цапоеириста, Цапоера, Цапоериа, Цапоиера, Цапоиеро, Цапоира, Кариби борилачке вештина, Царрибиан борилачке вештина, Кахпоуеара, Кахпоуеарах, Капоира, Капу'ејɾɐ, Капу'ејра
Цапоеира је бразилска уметности образац који ритуализес покрета из борилачких вештина, игре и плеса. Настала је у Бразилу неко време након 16. ст у просторима познат као Бахиа, Пернамбуцо, Рио де Жанеиро, Минас Гераис, и Са̃о Пауло. Учесници формирају круг и рода или било играјући се размењују музичке инструменте, певање, или ритуално боксовање у паровима у средишту кружнице. Игра је означена од стране флуид акробатски играти, феинтс и распрострањена употреба земљани, укључујући суеепс, Кицкс, а хеадбуттс. Ређе користе технике укључују лакат-штрајкови, слапс, пунцхес, и тело баца. Његови почеци и сврху су ствар гријаном расправу, са спектар аргумент у распону од становишта Цапоеира као јединствено Бразилиан народни плес у тврди да је то бој спремни борбе образац спустили директно из древних афричких технику.
Ова слика припада у следеће категорије:: Бразилски борилачке вештине, Латинске Америке народних плесови, Казалишна борбене, Ратни плесови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Дипломатија 2.Хаце цоурсинг 3.Поло 4.Начин слободног такта
5.Комбиновани тренинг 6.Фронтенис 7.Сноокер 8.Аутограсс
1.дипломатија, 2.хаце-цоурсинг, 3.поло, 4.начин-слободног-такта, 5.комбиновани-тренинг, 6.фронтенис, 7.сноокер, 8.аутограсс

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Paula Rey са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Цапоеира) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share