Цаноеинг

Rate me now!
4.40

 
Цаноеинг Image:
Цаноеинг
 
 

Цаноеинг

Цаноеинг , Кануиста, Цаноер, Цаное флатуатер Рацинг, Цаноинг, Конкурентски кануинг, Флатуатер, Флатуатер кануинг, Оутриггер Цаноеинг, Паддлер
Цаноеинг је активност веслање Кану за рекреацију (такође назива сплаварити путовање), спорт, или транспорт. Обично се односи искључиво на коришћење лопатицама за подстицај Кану са само снагом људских мишића. А кајаку је погон користи весло с две лопатице паддлер где седи са својим ногама углавном продужен испред њих, док су кануи погон помоћу једног или доубле-бладед веслима у којима паддлер - а "кануиста" или "цаноер" - је клечећи или сједећ на столицу или осујетити, са кољена савијено и ноге више или мање испод њих. Кајаци су најчешће затвореног децкед бродови са спраыдецк, кануи, док су обично отворене бродове. Постоје такође отворити затворено кануи и кајаци. Технички, а кајаку може посматрати као посебну врсту Кану. Када тачно Кану се може назвати кајаку је тешко одредити ипак, и често произвољан. Иностранство, цаноеинг термин се користи као заједнички појам за оба облика иако појмови "рекет спортова" или "Кану / кајаку" се такође користи. У Северној Америци, међутим, цаноеинг 'обично се односи само на кануи, за разлику од оба кануи и кајаци. Веслање један кајаку је такође помињу као кајаком.
Ова слика припада у следеће категорије:: Цаноерс, Индивидуални спортови, Олимпијски спортови, Трке спортови, Сурвивал вештине.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Шах 2.Куглање 3.Сакриј и тражити 4.Родео
5.Силамбам 6.Уиндсурфинг 7.Карамбол билијар 8.Га-га
1.шах, 2.куглање, 3.сакриј-и-тражити, 4.родео, 5.силамбам, 6.уиндсурфинг, 7.карамбол-билијар, 8.га-га

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Brendon са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Цаноеинг) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share