Цамогие

Rate me now!
2.20

 
Цамогие Image:
Цамогие
 
 

Цамогие

Цамогие
Цамогие (ин Ирисх, цамо́гаіоцхт) је момчадски спорт Целтиц, организован од стране Удружења Цамогие Ирској, женског варијанта хурлинг. Правила су готово идентична хурлинг уз неколико изузетака. Један од њих је да гоалкееперс носити исте боје као и терен играч играч у цамогие може хандпасс резултат, што није дозвољено у мушкој игри. Све игре последњих 60 минута (виши међујезични кантону хурлинг игре задња 70), а пада на цамогие држати хандпасс лопту није допуштена. Тхе Алл-Иреланд Финал се одржава сваке године у Цроке Парк током септембар, обично у недељи између хурлинг коначне и келтски фудбал коначно. Постоје два главна такмичења; Национални Савез који је креиран за време зимских и прољетних мјесеци-користи се као топли-до Алл-Иреланд првенство током лета.
Ова слика припада у следеће категорије:: Ирски речи и изрази, Теам спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Застава фудбал 2.Цард игре 3.Ротација 4.Баррел Рацинг
5.Софт тенис 6.Фоотбаг (хацкы врећи) 7.Десетобој 8.Уницыцле суђења
1.застава-фудбал, 2.цард-игре, 3.ротација, 4.баррел-рацинг, 5.софт-тенис, 6.фоотбаг-(хацкы-врећи), 7.десетобој, 8.уницыцле-суђења

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада laura ammons са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Цамогие) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share