Хокеј на леду

Rate me now!
2.40

 
Хокеј на леду Image:
Хокеј на леду
 
 

Хокеј на леду

Хокеј на леду , Гоалтендер тренер, Хокеј позиције, Хокеј на леду --, Хокеј на леду, Позиција (хокеј на леду), Сањкати се хокеј на леду, Уомен'с Ице Хоцкеы
Хокеј на леду, често га се једноставно назива само хокеј, је тимски спорт играо на лед. То је брза темпом и физичка спорт. Хокеј на леду је најпопуларнија у подручјима која су довољно хладно за природна, поуздана сезонске лед покриће, иако са Адвент унутрашњег вештачки лед ринкс она је постала ыеар-роунд провод на аматерској нивоу у већим градским областима као што су градови у којима домаћин једног Натионал Хоцкеы Леагуе или друге стручно-леагуе теам. То је једна од четири главне сјеверноамеричке професионалне спортове, а посебно је заступљена од стране Натионал Хоцкеы Леагуе на највишем нивоу, и Национални Уомен'с Хоцкеы Леагуе (НУХЛ), највиши ниво женских хокеј на леду у свету. То је службено национална спортска зимску Канаде, где је у игри ужива огромну популарност. Само шест од тридесет НХЛ концесије заснивају се у Канади, али Канадски играчи бројно надмашити Американце у лиги.
Ова слика припада у следеће категорије:: Олимпијски спортови, Клизање, Теам спортови, Зимски спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Базен 2.Билијар 3.Енглески ужитка 4.Брзо клизање
5.Цалва 6.Ссиреум 7.Јеет куне До 8.Решетка фудбал
1.базен, 2.билијар, 3.енглески-ужитка, 4.брзо-клизање, 5.цалва, 6.ссиреум, 7.јеет-куне-до, 8.решетка-фудбал

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада The Library of Congress са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Хокеј на леду) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share