Триатлон

Rate me now!
3.90

 
Триатлон Image:
Триатлон
 
 

Триатлон

Триатлон , Бегиннер Триатлон Оспособљавање, Лонг Дистанце Триатлон, Олимпијске Удаљеност Триатлон, Удаљеност Спринт Триатлон, Триатхалон, Триатхлете, Триатхлонс, Удаљеност Триатлон, Триатлон тренинг
А Триатлон је издрл̌љивости спортски догађај састоји од пливање, Бициклизам и трчање над разним удаљености. Као резултат тога, знање пливање, вожња бициклом, трчање или сама није довољна гарантовати Триатлон спортиста конкурентног време; обучени Триатлон спортисти научили да трка сваке фазе на начин да се сачува њихова енергија и издржљивост у каснијим фазама. У већини модерних триатхлонс, ови догађаји смјештени су супротни у непосредној след и конкуренција је службени пут укључује вријеме потребно за "транзицију" између појединца ноге од трке, укључујући и било које време потребно за мијењање одећу и обућу.
Ова слика припада у следеће категорије:: Ендуранце спортови, Индивидуални спортови, Мулти-спорт такмичења, Олимпијски спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Маратон 2.Бодыбоардинг 3.Тыпинг Спеед 4.Ице Цлимбинг
5.Схинты 6.слон Поло 7.Супербике трка 8.Дрво цјепкање
1.маратон, 2.бодыбоардинг, 3.тыпинг-спеед, 4.ице-цлимбинг, 5.схинты, 6.слон-поло, 7.супербике-трка, 8.дрво-цјепкање

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Jimmy Harris са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Триатлон) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share