Тен-пин боулинг

Rate me now!
3.95

 
Тен-пин боулинг Image:
Тен-пин боулинг
 
 

Тен-пин боулинг

Тен-пин боулинг , 10-Пин куглање, 10 пин боулинг, Савршена серија, Тен-пин, Тенпин, Тенпинс, Тенпин куглање, Десет укосницу, Тен Пин куглање
Тен-пин боулинг је такмичарски спорт у којем је играч (тхе "полуцилиндар") роле једна куглана лопта доле дрвеним или синтетичких трака са циљем сцоринг поинтс бы куцају доле онолико Кочић што је више могуће. Је 41,5-инчни широки, 60-нога путића граничи дуж дужине бы "гуттерс"-полукружно канале дизајниран за скупљање скит лоптице које такође представљати препреку на напредни боулерс, јер лопта равно не може се ваљаних трака на пропис у угао дужан носити досљедно свих десет игле за сстрајк. Мосту вичан боулерс ће ролл више тежак за контролу закачаљка лопту превазиђу. Ту је и прекршај у реду на крају је путића до најближе полуцилиндар: ако било који део је полуцилиндар тело додирује лопту страну ове линије по лопту се испоручује, то се назива прљаво и без игле покуцао над тим трошкови испоруке су освојила бод. Иза је прекршај лине "приступа" око 15 метара дуг који се користе за добијање брзине и полуге на лопту пре испоручивању га. 60 прљаво ноге од линије, где је путића престаје, он се придружио на отприлике 24-инчни, 41,5-инчни широки површине издржљива и утицај отпоран материјал се зове "пин палуби" где сваки сталак за игле је постављен.
Ова слика припада у следеће категорије:: Чланци са одељцима требају проширење, Куглање, Прецисион спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Схоу Јумпинг 2.Бејзбол 3.Савате 4.Блинд попац
5.Скибоб 6.Субак 7.Уаллыбалл 8.Уметничке Бициклизам
1.схоу-јумпинг, 2.бејзбол, 3.савате, 4.блинд-попац, 5.скибоб, 6.субак, 7.уаллыбалл, 8.уметничке-бициклизам

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Adrian Clark са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Тен-пин боулинг) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share