Телемарк скијање

Rate me now!
4.40

 
Телемарк скијање Image:
Телемарк скијање
 
 

Телемарк скијање

Телемарк скијање , Телемаркинг, Телемарк ски, Телемарк скретање
Телемарк скијање је термин који се користе за скијање помоћу Телемарк претворити, што је техника изум Норвешки Сондре Норхеим. Такође је познат као "пета бесплатно скијање." За разлику од алпског скијања опреме, скије за користи телемаркинг су обавезујуће само да повезује боот на ски на ножни прстима, као у скијашким трчање. Телемарк претвара се водио са пета стан на спољним ски (на скијашки спусти на крају прелазу), док су изнутра (узбрдо) је скијаа̨ке издвајали испод скијаа̨ тело са флексед колено и одрастао пета. На скија су распоређен, али не сасвим паралелна, а 50% до 80% од телесне тежине се дистрибуира на спољним ски, зависно о снегу условима. Однос између две скије често је метапхорицаллы схваћен као једно дуже, али извијених ски. Разлог за ово метафора је да је ова кривуља које диктира скренути омјер је скијаше и дефинише однос између две скије. Кривуље може бити прилагођен у лету по Телемарк скијаа̨ица као диктирати услове. То је често мисли као скијаше запошљавају своје две скије као "сингле ски са варијабилном сидецут."
Ова слика припада у следеће категорије:: Врсте скијања.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Јазз Данце 2.Фоотбалл (соццер) 3.Таекуондо 4.Земљиште једрење
5.Отвори Рацинг точкова 6.Скысурфинг 7.Ругбы Фивес 8.Троскок
1.јазз-данце, 2.фоотбалл-(соццер), 3.таекуондо, 4.земљиште-једрење, 5.отвори-рацинг-точкова, 6.скысурфинг, 7.ругбы-фивес, 8.троскок

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада hvrauhal са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Телемарк скијање) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share