Супермото

Rate me now!
4.65

 
Супермото Image:
Супермото
 
 

Супермото

Супермото , Мотард, Супермотард
Супермото, или Супермотард је цросс-овер или еволуција мотоцросс и путне тркаче. Трке су се обично одржавају на путу или тркаче средњих го-карт стазе са офф-роад рубрику у ораница. Већина трка Супермото пјесме су обично конфигурисан са око 70% и 30% шљунак помешан са катрана прљавштине са малим скоковима али прљавштине одељак није потребна. На мотоциклима који се користе често су прилагођени-израђена комбинације офф-роад мотоцикле и цестовно-тркачи римс / гуме, познат као 'супермотард' бицикле. Ридерс такође носити комбинацију роад трку и Оффроад опрема, обично кожне панталоне и мотоцросс кацигу и чизме. За разлику од нормалне мото трка, нагласак лежи на спорији (<100 мпх / <161 км / х), кратки и туисты стазе, где јахач вештину стварима далеко више него намах маа̨ине успешност.
Ова слика припада у следеће категорије:: Мотоцикл Рацинг.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Одбојка 2.Пикадо (спортски) 3.Киллер 4.Производња тркаћи аутомобил
5.Јацкует 6.Роллер брзо клизање 7.Фоотбаг 8.Спортски риболов
1.одбојка, 2.пикадо-(спортски), 3.киллер, 4.производња-тркаћи-аутомобил, 5.јацкует, 6.роллер-брзо-клизање, 7.фоотбаг, 8.спортски-риболов

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Daniel Levy са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Супермото) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share