Стреет Рацинг

Rate me now!
2.20

 
Стреет Рацинг Image:
Стреет Рацинг
 
 

Стреет Рацинг

Стреет Рацинг , Бонсаи Рацинг, Хасхириыа, Илегална Рацинг, Илегалне уличне Рацер, Илегалне уличне Рацинг, Реал Рацинг, Стреетраце, Стреетрацинг, Улица трке
Стреет Рацинг је облик унсанцтионед и илегалне тркачи ауто који се одржава на јавним путевима. Стреет Рацинг може бити спонтан или добро планиран и координисан. Добро координиран трке, у поређењу су планирали унапред и цесто имају људи комуницирају преко 2-стазни радио / грађана банд радио и скенери користе полиције и ГПС јединица за означавање локације локалне полиције кризним подручјима. (Видите учеснике, испод). Стреет Рацинг је извијестио да је настала пре 1930-их због алкохола забрана у неким деловима Сједињених Држава. У време од кријумчари непрочишћен алкохол и илегалне би покушати пронаћи начине да се више снаге и постижу боље руковање од својих мотор и вешања. Осим као основу залиха тркаћих аутомобила, то је постала заједничка након рата, и као резултат, то је пренета као поријекла вући трка ас уелл.
Ова слика припада у следеће категорије:: Ауто тркање по врсти, Опасни за моторна возила активности.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Старе Цат 2.Бициклизам 3.Триатлон 4.Карт Рацинг
5.Оутриггер кануинг 6.Фиве-игле 7.Атлатл 8.Ултрамаратхон
1.старе-цат, 2.бициклизам, 3.триатлон, 4.карт-рацинг, 5.оутриггер-кануинг, 6.фиве-игле, 7.атлатл, 8.ултрамаратхон

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Mariano Kamp са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Стреет Рацинг) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share