Сингле весла

Rate me now!
3.20

 
Сингле весла Image:
Сингле весла
 
 

Сингле весла

Сингле весла
Један веслати је Веслачки чамац пројектован за једну особу која пропелс брод са два весла, по једној у свакој руци. Појам 'сингле весла "обично се односи на спортско веслање конкурентних: а скиф има изглед сличан, али се обично шири и спорије, а више погодна за роугхер воде или носи терет. Једно весла је један од класама признатих од стране Међународног Веслачки савез и Олимпијаде, који одређује минималну тежину чамца као 14кг: просечна дужина је око 8.2м (27фт). То је 2. најспорији категорији тркачи чамац, и такмичар су признате од стране других као веслачи међу најтежа, и физички и психички: једнокреветну сцуллинг понекад познат и као 'краљевског класа'. учинак на њихове покрете на равнотежу и брзину. Сингле сцуллинг време суђења и трка се понекад користи за мерење појединаца веслање могућност за избор у веће бродове, јер сваки веслач способности може се мерити директно и нема доприноса од осталих чланова посаде. Међутим сцуллинг способност и мах-веслање весла способности нису исти. Снажан замах остварен и весла-веслачи мај не буде у могућности да покажу своје способности у једној весла где равнотеже и технике се више критична.
Ова слика припада у следеће категорије:: Историја веслање, Веслање.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Једрење 2.Реморкер-о-рат 3.Под 4.Спринтинг
5.Фреестыле Фоотбалл 6.Кинеска игра даме 7.Одбојка на песку 8.Манцала
1.једрење, 2.реморкер-о-рат, 3.под, 4.спринтинг, 5.фреестыле-фоотбалл, 6.кинеска-игра-даме, 7.одбојка-на-песку, 8.манцала

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Emma са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Сингле весла) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share