Саонице за утрку

Rate me now!
3.25

 
Саонице за утрку Image:
Саонице за утрку
 
 

Саонице за утрку

Саонице за утрку , Боббследдинг, Боб, Бобследдер, Бобследдерс, Бобследдинг, Бобслеигхинг, Боб санкати
Саонице за утрку, боб или бобследге је зимски спорт изум Енглеза у касном 1860с у којем тимови чине временски траје доле уске, увијање, групиран, Ледени траг на гравитацијско-поуеред саонице. Различити типови следс дошао пре неколико година први трагови су грађене у Ст Моритзу, где је оригинални бобследс били прилагођени упсизед луге / костур следс десигнед бы адвентуроуслы је да носе богати путници. Све три врсте прилагођене су дечаци из следс и достава тобогганс. Конкуренција, наравно, следи и да штите радничка класа и богатих посетилаца на улицама и быуаыс оф Ст Моритз, Цаспар Бадрутт власник хотела, власник историјског Крупа и касније Хотел Палаце Хотел, изграђен је први фамилијарно конфигурираних "халф-пипе" пратити око 1870. То је домаћин два спортска током Олимпијаде те је још увек у употреби и данас.
Ова слика припада у следеће категорије:: Хуман-поуеред возила, Олимпијски спортови, Трке спортови, Трке возила, Теам спортови, Зимски спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Мртва Прстен 2.Цаноеинг 3.Голуб спорт 4.Поло
5.Харроу Фудбал 6.Набацај и избачај 7.Бар билијар 8.Страигхт поол
1.мртва-прстен, 2.цаноеинг, 3.голуб-спорт, 4.поло, 5.харроу-фудбал, 6.набацај-и-избачај, 7.бар-билијар, 8.страигхт-поол

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Dave O са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Саонице за утрку) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share