Роцк Цлимбинг

Rate me now!
4.70

 
Роцк Цлимбинг Image:
Роцк Цлимбинг
 
 

Роцк Цлимбинг

Роцк Цлимбинг , Белаы станица, Планинарење систем, Вођа (роцк цлимбинг), Роцк-цлимбинг, Роцкцлимбер, Роцкцлимберс, Роцкцлимбинг, Роцк успон, Стијена планинар, Роцк пењача, Друго (роцк цлимбинг)
са циљем постизања врхунца формацију или вршне тачке неког унапред дефинисане руте. Роцк цлимбинг је сличан изокретање (другу активност која укључује размјеравање на брежуљцима и сличне формације), али је уопштено пењања диференциране по потреби за коришћење у планинарски рукама држати своје тежине, а не само да обезбиједи равнотежу. Роцк цлимбинг је физички и психички захтеван спорт, који се често тестира један планинарски снагу, издржљивост, агилност и равнотежа, заједно са његовом менталном контролом. То може бити опасно, спорт и познавање одговарајуће технике пењања и коришћење специјализоване опреме пењање је од кључне важности за сигурно завршетку рутама. Тхе разнолику роцк формација широм света довела је роцк цлимбинг у засебну у неколико различитих стилова и суб-дисциплине које су описане у наставку.
Ова слика припада у следеће категорије:: Планинарење, Локомоција.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Сквош тенис 2.Хрвање 3.Мртва Прстен 4.Пешачење
5.Спортска акробатика 6.Полу-маратон 7.Харроу Фудбал 8.Препреке
1.сквош-тенис, 2.хрвање, 3.мртва-прстен, 4.пешачење, 5.спортска-акробатика, 6.полу-маратон, 7.харроу-фудбал, 8.препреке

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Alex Indigo са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Роцк Цлимбинг) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share