Ритмички гимнастика

Rate me now!
3.75

 
Ритмички гимнастика Image:
Ритмички гимнастика
 
 

Ритмички гимнастика

Ритмички гимнастика , Такт гимнастичар, Ритмичан шали Гимнастика
Ритмички гимнастика је спорт у којем једног такмичара или парова, триос или чак и више (обично пет) удешавати један или два апарата: коноп, обруч, лопта, клубове и врпце. Ритмички гимнастику је спорт који комбинује елементе балет, гимнастика, казалишни плес, те апарат за манипулацију. Године побједник је учесник који заради највише бодова, као додјељује панел судија, за скокова, равнотежа, пивотс, флексибилност, апарат за руковање, и уметничког ефекта. Управног органа, Федерације Интернатионале де Гымнастикуе (фиг), промена Кодекса Поинтс ин 2001, 2003 и 2005 нагласити техничких елемената и смањити субјективност у процјену. Пре 2001, судеци била је на скали од 10 као и да од Умјетничке Гимнастика. То је промена у 30-поинт скала у 2003 и 2005 промењено је у 20. Постоје три додавања вредности до бити коначни бодова-техничке, уметничке и извршење.
Ова слика припада у следеће категорије:: Олимпијски спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Хокеј на леду 2.Скелет 3.Доминоес 4.Скијашки скокове
5.Реал тенис 6.Биг-гаме фисхинг 7.Шепак Такрау 8.Тоуцх фудбал
1.хокеј-на-леду, 2.скелет, 3.доминоес, 4.скијашки-скокове, 5.реал-тенис, 6.биг-гаме-фисхинг, 7.шепак-такрау, 8.тоуцх-фудбал

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Chicago 2016 са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Ритмички гимнастика) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share