Простор за слагање Спорт

Rate me now!
2.10

 
Простор за слагање Спорт Image:
Простор за слагање Спорт
 
 

Простор за слагање Спорт

Простор за слагање Спорт , Цупстацкинг, Простор за слагање купа, Спеедстацкинг, Брзина простор за слагање, Брзина Стацкс, Спорт стацкер
Простор за слагање Спорт (раније познат као простор за слагање чаша и обично познат као простор за слагање брзина) је индивидуални и тимски активност играли помоћу пластичне чаше. У Сједињеним Државама настао је у раним 1980-их у јужној Калифорнији, дечаци и девојчице 'клубу и добила националну пажњу у 1990 на Тхе Тонигхт Схоу са Јохнны Карсон. У спорту је изумео бы Уаыне Годинет. Он је био човек који је изумео прве формације и дао име на стек куп (Куп Каранго Пра? Ење). Убрзо након тога Годинет формирана је група названа Цупстацк. Касније је радио заједно са физичком образовању наставника Боб Фокс. Рани такмичења су одржани у 1998 у Оцеансиде, Калифорнија и Денвер, Цолорадо. Касније, Боб Фокс развио спорт и изумео нове формације и цомпетитонс, он је такође изумео годишњег Светског првенства Спорт простор за слагање и утемељена Брзина Стацкс.
Ова слика припада у следеће категорије:: Физичка активност и вештину играчке.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Цуббиес 2.Сноркелинг 3.Скијање 4.Ноодлинг
5.Бритисх буллдогс 6.Трка 7.Биатхлон 8.Агресивни клизање
1.цуббиес, 2.сноркелинг, 3.скијање, 4.ноодлинг, 5.бритисх-буллдогс, 6.трка, 7.биатхлон, 8.агресивни-клизање

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Mandy Goldberg са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Простор за слагање Спорт) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share