Пешачење

Rate me now!
3.60

 
Пешачење Image:
Пешачење
 
 

Пешачење

Пешачење , Бусхуалкер, Бусхуалкерс, Бусхуалкинг, Бусхухацкинг, Бусх ходање, Пешак, Шетаче, Хикинг (земљиште)
Реч "пешачење" схваћен у свим земљама енглеског говорног, али постоје разлике у коришћењу. У неким местима, офф-пјешачких стаза се зове "цросс-цоунтры пешачење ',' бусхухацкинг ', или' бусхбасхинг '. У Великој Британији, планинарење је мало старомодан реч, са више мириса искреност и вежбе од уживања у природи, а активност је описано овде ће бити позвани хиллуалкинг или једноставно 'шетњу'. Аустралијанци користе термин 'бусхуалкинг' за он-и офф-пјешачке стазе. Нови Зеаландерс користити 'трампинг' (посебно за више путовања и преко ноћи), 'шетњу' или 'бусхуалкинг'. Пешачење у планинским регионима Индије и Непала и на Горје Источна Африка је понекад назива 'треккинг'. Ноћење планинарење зове 'бацкпацкинг', у неким деловима света. Пешачење дуго-растојање стазом са једног краја на други је називају 'сонде кроз пешачење "у неким местима.
Ова слика припада у следеће категорије:: Сцоутцрафт, Туристичке активности.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Цросс-цоунтры трчање 2.Мотоцросс 3.Реверси (Отхелло) 4.Застава фудбал
5.Пенцак Силат 6.Клизачица хокеј 7.Хаидонг Гумдо 8.Софт тенис
1.цросс-цоунтры-трчање, 2.мотоцросс, 3.реверси-(отхелло), 4.застава-фудбал, 5.пенцак-силат, 6.клизачица-хокеј, 7.хаидонг-гумдо, 8.софт-тенис

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Lauren "Lolly" Weinhold са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Пешачење) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share