Навијање

Rate me now!
2.20

 
Навијање Image:
Навијање
 
 

Навијање

Навијање , Цхеелеадерс, Цхеерлеад, Цхеерлеадер, Цхеерлеадерс, Цхеерлеадер вод, Конкурентски цхеерлеадинг, Хуркеы, Дух Клуб
Навијање је спорт који користи организовани рутине од елемената гимнастика, плес, скоковима и стунтинг на директно гледаоцима догађања на развеселити на спортским тимовима на игре и утакмице и / или се такмичити у цхеерлеадинг такмичењима. Укључених у спорташица се назива цхеерлеадер. Са процијењених 1,5 милиона учесника у аллстар Цхеерлеадинг (не укључујући милионе више у средњој школи, факултету или мало лига учесника) у Сједињеним Државама на миру, Цхеерлеадинг, према Неусуеек'с Ариане Кампо-Флорес, "највише куинтессентиал Америцан спортова. " Растућа презентацији спортских до глобалне публике је водио од 1997 од почетка емитовања цхеерлеадинг такмичење по ЕСПН Интернатионал у свету и ослобађање од 2000 филмских Доведите га На. Обзиром да у овом делу недавне изложености, тамо су сада на процијеуених 100.000 учесника распршених широм света у земљама укључујући Аустралија, Кина, Колумбија, Француска, Немачка, Јапан, Холандија, Нови Зеланд, Шведска и Велика Британија.
Ова слика припада у следеће категорије:: Спортска култура, Теам спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Фоотбалл (соццер) 2.Крикет 3.Спорт змај 4.Схоу Јумпинг
5.Поуерлифтинг 6.Бузкасхи 7.Троскок 8.Скибоббинг
1.фоотбалл-(соццер), 2.крикет, 3.спорт-змај, 4.схоу-јумпинг, 5.поуерлифтинг, 6.бузкасхи, 7.троскок, 8.скибоббинг

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Geoffrey Chandler са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Навијање) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share