Лимитед оверс попац

Rate me now!
2.10

 
Лимитед оверс попац Image:
Лимитед оверс попац
 
 

Лимитед оверс попац

Лимитед оверс попац , Дан / ноћ, Дан / ноћ Иди, Лимитед-оверс попац, Лимитед оверс, Листа-А, Листа ограниченом Оверс, Једнодневни попац, Једног дана попац, Једног дана турнира
Лимитед оверс крикета, такође познат као једнодневни Крикет и на мало другачији контекст као Листа А Цврчак је верзија од спорта крикета утакмицу у којој се углавном завршена у једном дану, док Тест и првокласним утакмице може да потраје до пет дана да се заврши. Име одражава правило да у свакој утакмици репрезентације бокали скуп највећи број оверс, обично између 20 и 50, иако је краћи и дужи облици ограниченом оверс су играли Крикет. Важно једнодневна утакмице, међународне и домаће, често имају два дана ставити на страну, а други дан као "резерват" дан како би се за допустити више прилика за игру завршена, ако се тога није могућа на први дан (на пример, ако играте се спријечила или прекинуто кишом).
Ова слика припада у следеће категорије:: Једнодневни попац.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Хаммер роад 2.Јумпинг 3.Веслање 4.Америцан Еагле
5.Дуцкпин куглање 6.Муаы Тхаи 7.Оглавље Коњ 8.Беаглинг
1.хаммер-роад, 2.јумпинг, 3.веслање, 4.америцан-еагле, 5.дуцкпин-куглање, 6.муаы-тхаи, 7.оглавље-коњ, 8.беаглинг

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада PitchVision са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Лимитед оверс попац) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share