Лацроссе

Rate me now!
3.95

 
Лацроссе Image:
Лацроссе
 
 

Лацроссе

Лацроссе , Баггатауаы, Баггатиуаы, Подручје Лацроссе, Индијанци створио Лацроссе, Лацросс, Лацроссе (спортски), Лацроссе плаыер, Лацроссе плаыерс, Ла крста, Спољашњи Лацроссе
Лацроссе је момчадски спорт у пуној контакт играли помоћу чврстих гумена лопта дуго рјешавали и галаме зове цросс или Лацроссе стицк. На челу те цросс има одријешиш нето раздражљиви у њу играч који омогућава да се држите Лацроссе лопту. Офанзивно ствар је игра за коришћење Лацроссе стицк за улов, носи и положити лопту у настојању да се број бодова по коначници хурлинг лопту у противник гол. Дефенсивелы објекта је да се противничка момчад из бодовање и избацити их на лопту кроз коришћење стицк проверавање и тела контакт. Постоје три различита верзије спортском: Лацроссе мушку, женску Лацроссе, а бокс Лацроссе.
Ова слика припада у следеће категорије:: Игре са лоптом, Фирст Натионс културе, Нативе Америцан цултуре, Спортска правила и прописа, Теам спортови.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Старе Цат 2.Бејзбол 3.Аеробатицс 4.Реининг
5.Сламбалл 6.Т-Балл 7.Атлатл 8.Булл јахање
1.старе-цат, 2.бејзбол, 3.аеробатицс, 4.реининг, 5.сламбалл, 6.т-балл, 7.атлатл, 8.булл-јахање

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Curt Gibbs са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Лацроссе) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share