Клуб попац

Rate me now!
3.40

 
Клуб попац Image:
Клуб попац
 
 

Клуб попац

Клуб попац
Клуб зрикавац је углавном аматера, али и даље формално, облик и спорта крикета, обично укључује екипе играти на такмичењима викендом или у вечерњим сатима. Постоји много варијација у игри, иако је формат Закони Крикет се увек придржавати. Главни народи који клуб је играо у попац су Енглеска, Аустралија, Јужна Африка, Шри Ланка, Западна Индија, Нови Зеланд, Зимбабве, Кенија, Замбија, Намибија, Уганда, Танзанија, Ирска, Велс, Шкотска, Холандија, Хонг Конг, ау неки од главних градова у Индији. Крикет клуб је одиграо готово свих крајева света. Клуб је такође попац сада играо у Сједињеним Америчким Државама и Канади, као и обе земље имају велике заједнице досељеника из маинстреам-играње крикета регије као што је на Карибима, Европи, Азији, Африци и Аустраласиа.
.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Енглески ужитка 2.Брзо клизање 3.Јазз Данце 4.Падобранства
5.Џијуџицу 6.Решетка фудбал 7.Месоамерицан баллгаме 8.Нордијско скијање
1.енглески-ужитка, 2.брзо-клизање, 3.јазз-данце, 4.падобранства, 5.џијуџицу, 6.решетка-фудбал, 7.месоамерицан-баллгаме, 8.нордијско-скијање

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада BOMBMAN са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Клуб попац) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share