Каубој

Rate me now!
2.20

 
Каубој Image:
Каубој
 
 

Каубој

Каубој , Говеда ранчера, Цоубоды, Цоубоыс, Цоудуде, Цоуханд, Чобанина, Трговац стоком, Цоупоке, Цоупокес, Цоупунцхер, Крава џаку, Паниола, Уаддие
А каубој је животињског хердер који тендира стоке на ранцхес у Северној Америци, који се традиционално на коњу, а често изводи мноштво других ранч повезаних задатака. Историјски амерички каубој у касном 19. веку постао је бројка од посебног значаја и легенди. А подтип, назива полемика, посебно склон коње користили за рад стоку. Осим ранч да раде, да раде за неке цоубоыс или да учествује у родеос. Каубојка, прво дефинише као таква у касном 19. веку, имао је мање-добро документоване хисторијску улогу, али у савременом свету имају способност да раде у готово идентичне задатке и добити знатну поштовање њихових достигнућа. Ту су и стока рукују у многим другим деловима света, нарочито Јужну Америку и Аустралију, које обављају сличне радити на говедар у њиховим народима.
Ова слика припада у следеће категорије:: Америцан цаттлемен, Каубој културе, Екуестрианисм, Коњ историја и еволуција, Пасторалистс, Уестерн-стыле јахање.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Фудбал 2.Ице Рацинг 3.Рацкуетс 4.Бодыбуилдинг
5.Кицкбалл 6.Труцк Рацинг 7.Роад Рацинг 8.Троножни трке
1.фудбал, 2.ице-рацинг, 3.рацкуетс, 4.бодыбуилдинг, 5.кицкбалл, 6.труцк-рацинг, 7.роад-рацинг, 8.троножни-трке

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Terry Shuck са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Каубој) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share