Дуцкпин куглање

Rate me now!
2.65

 
Дуцкпин куглање Image:
Дуцкпин куглање
 
 

Дуцкпин куглање

Дуцкпин куглање , Дуцкпинс, Патка пин боулинг
У дуцкпин куглање, играчи покушати закуцати преко игле куглање куглање са лоптом. Кугле који се користе у дуцкпин куглање су знатно мање од оних који се користе у десет-пин боулинг, изваже и једног и два килограма. Боулерс узастопно бацати или котрљати лопту низ путића у покушају да куцам на куглање преко игле. Кочић, попут лоптице су мањи од њихових десетак пин еквивалената, те је стога теже куцати их све са једном роад. Кочић су распоређени у моди идентично троугла који користи у десет-пин боулинг. Игра се игра у куглана, који су неколико трака, омогућавајући више група боулерс играти истовремено. Тхе стаза дуга правокутна дрвене површине омеђен са обе стране по гуттерс. Боулерс пустити лопту иза прекршај из линија, која одговара малом ивице правоугаоника је, у покушају да Кочић хит који се налази на крају је путића.
Ова слика припада у следеће категорије:: Куглање.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Роцк риболов 2.Сумо 3.Цросс-цоунтры трчање 4.Дресура
5.Снег китинг 6.Скијоринг 7.Нордијско комбиновано 8.Схидокан
1.роцк-риболов, 2.сумо, 3.цросс-цоунтры-трчање, 4.дресура, 5.снег-китинг, 6.скијоринг, 7.нордијско-комбиновано, 8.схидокан

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада John са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Дуцкпин куглање) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share