Булл борбе

Rate me now!
4.20

 
Булл борбе Image:
Булл борбе
 
 

Булл борбе

Булл борбе , Булл-Фигхтинг, Коридора, Борба с бикови и права животиња, Буллфигхтс, Борба са бикови, Булл борбе, Булл борбе, Курс цамаргуаисе, Критика за борба с бикови, Ла Фиеста Брава, Шпански Булл-Фигхт, Тауромакуиа
Борба с бикови или борба са бикови (из грчког ταυρομαχία - тауромацхиа "булл-фигхт"), је традиционална приредба у Шпанији, Португалу, неким градовима у јужној Француској, те неколико земаља Латинске Америке, у којем један или више живети јунаци су ритуално убијани као јавни спектакл. Традицију, као што је данас практиковати, укључује професионалну торерос, који извршавају разне формалне покрете у намери, током различитих фаза борбе, од збуњујући, ангеринг или наношење повреда на булл самог. Такви маневри изводе на блиски домет, а може довести до повреда или чак смрти од извођача. Тхе коридора обично закључује са смрћу од јунца од добро постављене забоде мач као финале. У Португалу је Завршница се састоји од назива пега традицију, где људи покушати уграбити и држите булл својим роговима када га покреће на њих. Форцадос су обучени у традиционална костим дамаст или баршуна, са дугим штрикерај Шешири као носили су цампинос (булл заглавља) из Рибатејо.
Ова слика припада у следеће категорије:: Убијање животиња.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Цапоеира 2.Скијање 3.Снежна 4.Марширање Банд
5.Варпа 6.Флоорбалл 7.Гео цацхинг 8.Лонгбоардинг
1.цапоеира, 2.скијање, 3.снежна, 4.марширање-банд, 5.варпа, 6.флоорбалл, 7.гео-цацхинг, 8.лонгбоардинг

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Ben Cumming са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (Булл борбе) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share