БАСЕ јумпинг

Rate me now!
3.75

 
БАСЕ јумпинг Image:
БАСЕ јумпинг
 
 

БАСЕ јумпинг

БАСЕ јумпинг , БАСЕ, Басе-јумпинг, Басејумпинг, БАСЕ скок, Басе јумпер, ББАСЕ јумпинг / б, Мост јумперс, Мост јумпинг, Падобранства / БАСЕ Јумпинг
БАСЕ јумпинг је обухватала коришћење падобрана или користити поредани од уингсуит и скакати са падобраном на фиксни објекти - са падобраном неотворене на скок (остало види параглидинг). "Основног" је акроним који означава четири категорије сталних објеката из којих се један може скок: Антена Грађевинска спан ЕартхТхе акроним "основног" је сковао филм-макер Царл Боенисх, његова супруга Јеан Боенисх, Пхил Смитх и Пхил Маыфиелд. Царл је прави катализатор иза модерног БАСЕ јумпинг, а 1978 снимио први БАСЕ скокова који се користе рам-аир падобране и фреефалл праћење технике. Иако БАСЕ скокова су били пре тога времена, Ел капетан активност била је на снази рођење онога што се сада зове БАСЕ јумпинг. БАСЕ јумпинг опасан је знатно више него слични спортови као што су скакање са падобраном из авиона, а тренутно је многи сматрају као екстремни спорт шишке или штос.
Ова слика припада у следеће категорије:: Падобранства.

поглед и на ове друге одличне слике:
1.Даме 2.Пливање 3.Спорт змај 4.Бокс
5.Ринго (спортски) 6.Цаныонинг 7.Стони хокеј 8.Инлине брзо клизање
1.даме, 2.пливање, 3.спорт-змај, 4.бокс, 5.ринго-(спортски), 6.цаныонинг, 7.стони-хокеј, 8.инлине-брзо-клизање

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Главна слика припада Stephen Hanafin са овим license. Слику Опис текста је преведен са wikipedia (БАСЕ јумпинг) и лиценцирано под GFDL.
Email Us

Претражи наше странице:Bookmark and Share