Zui Quan

Rate me now!
2.20

 
Zui Quan Image:
Zui Quan
 
 

Zui Quan

Zui Quan , Beat-fu, Beat Box, Beat pumn, Beat Kung Fu, Beat Stil Kung Fu, Zhui Quan, Zuijiuquan, Zuiquan
Zui Quan este o artă marţială tradiţională chineză conceptului, precum şi o clasificare a Wushu formular. Aceasta este o categorie de tehnici, forme şi combaterea filozofie care apar pentru a imita un beţiv deplasările. De postures sunt create de impuls şi de greutate a corpului, şi este, în general, prin imitaţie şi eşalonarea anumit tip de fluiditate în mişcări. Aceasta este considerată a fi printre cele mai dificil de wushu stiluri, pentru a afla datorită nevoii de a avea puternice articulaţiilor şi degete. Zui Quan este uneori numit Zuijiuquan.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Chineză arte marţiale, Chineză cuvinte şi fraze, Contemporana wushu, Arte marţiale termeni.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Bowling 2.Ascunde şi să caute 3.Baton Twirling 4.Rasa de mers pe jos
5.Fotbal australian 6.Carambol biliard 7.cal de polo 8.De cai cu obstacole (curse de cai)
1.bowling, 2.ascunde-şi-să-caute, 3.baton-twirling, 4.rasa-de-mers-pe-jos, 5.fotbal-australian, 6.carambol-biliard, 7.cal-de-polo, 8.de-cai-cu-obstacole-(curse-de-cai)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Marcello Semboli cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Zui Quan) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share