Zece-pin bowling

Rate me now!
2.55

 
Zece-pin bowling Image:
Zece-pin bowling
 
 

Zece-pin bowling

Zece-pin bowling , 10-Pin Bowling, 10 PIN-ul de bowling, Perfect serie, Zece-pini, Tenpin, Tenpins, Tenpin de bowling, Zece PIN, Ten Pin Bowling
Zece-pini de bowling este un sport competitiv, în care un jucător (de "melon") role o minge de bowling în jos, din lemn sau sintetice banda cu obiectivul de a înscrie puncte prin batere în jos cât mai multe insigne posibil. De 41.5-inch wide, 60-picior banda este marginit pe lungimea de "gurile de canal"-semicircular canale proiectate pentru a colecta rătăcitor bile care, de asemenea, reprezintă un obstacol în calea avansat bowlers, pentru ca o minge de drept nu poate fi rulat pe un regulament de banda la unghi necesară pentru a transporta toate constant zece insigne pentru o grevă. Cele mai iscusit bowlers va răsuci o mai dificil de-la-control cârlig mingea pentru a trece peste asta. Nu este o prostie linie la sfârşitul celui de-al banda cel mai apropiat de melon: dacă orice parte dintr-un melon corpul atinge de banda partea de această linie după ce mingea este livrat, aceasta se numeşte o prostie şi nu PINS knocked prin faptul că peste livrare sunt marcat. Dincolo de linia de fault este o "abordare" de aproximativ 15 de picioare lungi utilizat pentru a obţine o viteză şi influenţei pe minge, înainte de a genera o. 60 de metri de la linia de fault, în cazul în care se termină banda, este asociat la un aproximativ 24-inch, 41.5-inch wide suprafaţă de impact durabil şi rezistent material numit "PIN punte", unde fiecare raft de pin este setat.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Articole cu secţiuni de a avea nevoie de expansiun, Bowling, Precizie de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Scurt urmări patinaj viteza 2.Săritură în lungime 3.Parachuting 4.Munte bicycling
5.Geo caching 6.Latin Dance 7.Eventing 8.Pickleball
1.scurt-urmări-patinaj-viteza, 2.săritură-în-lungime, 3.parachuting, 4.munte-bicycling, 5.geo-caching, 6.latin-dance, 7.eventing, 8.pickleball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Adrian Clark cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Zece-pin bowling) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share