Wolf vânătoare

Rate me now!
2.15

 
Wolf vânătoare Image:
Wolf vânătoare
 
 

Wolf vânătoare

Wolf vânătoare , Wolf vânătoare controverse
Wolf vânătoare este practica de vânătoare gri lupi (Canis lupus) sau alte lupin animale. Lupii sunt vânate în principal pentru sport, pentru piei lor, pentru a proteja de animale şi, în unele cazuri rare de a proteja oamenii. Lupii au fost vânate activ deoarece 12000 la 13000 de ani în urmă, când au început să pună ameninţările la efectivele de animale vitală pentru supravieţuirea comunităţile umane neolitice. Istoric, de vânătoare de lupi a fost un imens, de capital şi de exploatarea intensivă a forţei de muncă, care necesită mila de plasă, specializate net-cărucioare şi mare de uscare grajduri pentru stocarea şi uscare plase. Ameninţarea lupi reprezentate atât de animale şi oameni, a fost considerată suficient de importantă pentru a justifica de recrutare de sate întregi sub ameninţarea pedepsei, în ciuda întrerupere a activităţilor economice şi de reducere a impozitelor.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Vanatoare, Lupii.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Rularea 2.Piscină 3.Capoeira 4.Engleză Placerilor
5.Echitaţie 6.Consiliul pistă de curse 7.Sprint masina de curse 8.JEET Kune Do
1.rularea, 2.piscină, 3.capoeira, 4.engleză-placerilor, 5.echitaţie, 6.consiliul-pistă-de-curse, 7.sprint-masina-de-curse, 8.jeet-kune-do

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine wolf cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Wolf vânătoare) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share