Volei

Rate me now!
2.95

 
Volei Image:
Volei
 
 

Volei

Volei , Curtea (volei), Istoria volei, Indoor volei, Lebro, Mintonette, V-ball, Volei, Volei instanţă, Volei player, Da drumul la minge, Vollyball
Volei Olimpice este o echipa de sport, în care două echipe din 6 jucatori activă (5 jucători normală şi o "Libero"), sunt separate printr-o reţea care este, de obicei, patru picioare. Fiecare echipa incearca sa scorul de puncte faţă de una de alta prin pregătire o minge, pe de altă echipă de judecată în conformitate cu normele organizat. Complet de reguli de volei sunt extinse, iar punctele sunt acordate după cum urmează: În cazul în care mingea atinge de pământ în afara instanţei zona, echipa care a făcut-o în contact cu ultimele pierde punct. Dacă mingea atinge terenul pe echipa A din partea de plasă, echipa B se atribuie un punct, şi vice-versa. Mingea trebuie să fie lovit pe net pentru a obţine un punct. Echipa care câştigă punct apoi serveste. Prima echipă de a ajunge la 25 de puncte câştigă primul set şi a echipei de a castiga trei seturi câştigă meciul. Echipele pot contacta mingea doar de trei ori înainte de mingea traverseaza net, şi consecutiv de contact trebuie să fie efectuate de diferite jucători. Mingea este, de obicei, a jucat cu mâinile sau de arme, dar jucătorii pot legal grevă sau împinge (scurt contact) mingea cu orice parte a corpului.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Sport normele şi reglementările.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Cricket 2.Sport uligaie 3.Boxing 4.Baseball
5.Buzkashi 6.Wing Chun 7.Kenjutsu 8.Surf kayak
1.cricket, 2.sport-uligaie, 3.boxing, 4.baseball, 5.buzkashi, 6.wing-chun, 7.kenjutsu, 8.surf-kayak

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Terren cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Volei) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share