Vault

Rate me now!
2.10

 
Vault Image:
Vault
 
 

Vault

Vault , Aplicata gimnastica, Arta de deplasare, Franceză difuzate gratuit, Frpk, Fspk, L'art du déplacement, L'art du deplacement, Leparkour, Le Parkour, Parcour, Parcours, Parkour Tutoriale, Strada alpinism, Traceur, Traceurs, Traceuse
Parkour (uneori abreviat PK) sau L'art du déplacementCite eroare: Invalid <ref> tag; Refs cu nume, nu trebuie să aibă conţinut este o activitate, cu scopul de a trece de la un punct la un alt fel de eficient şi mai rapid posibil, folosind în principal abilităţile corpului uman. Citează eroare: Invalid <ref> tag; Refs cu nume, nu trebuie să aibă conţinut Acesta este menit să contribuie la o depăşi obstacolele, care pot fi nimic în mediul înconjurător, de la sucursale şi roci de şine şi concrete pereţi-şi poate fi practicat în ambele zonele rurale şi urbane. Parkour practicieni sunt denumite traceurs, sau traceuses pentru femei.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Exerciţii fiziologia, Subcultures.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Squash 2.Şah 3.Bowling 4.Cricket
5.Inline hockey 6.Gaelică handbal 7.Sudoku 8.Canadian de fotbal
1.squash, 2.şah, 3.bowling, 4.cricket, 5.inline-hockey, 6.gaelică-handbal, 7.sudoku, 8.canadian-de-fotbal

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine dynamosquito cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Vault) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share