Twenty20

Rate me now!
2.30

 
Twenty20 Image:
Twenty20
 
 

Twenty20

Twenty20 , 20/20 Cricket, 20Twenty, Pro20, Twenty20 Cricket, Twenty20 Internationale, Douăzeci de 20, Douăzeci de douăzeci crichet
Twenty20 este o formă de crichet, iniţial introduse în Regatul Unit al Marii Britanii pentru profesionale inter-judeţean de concurenţă de către Anglia şi Ţara Galilor Cricket Board (BCE), în 2003. Ambele echipe au un singur rând şi bat pentru un maxim de 20 overs.A Twenty20 joc este finalizat în aproximativ două şi jumătate de oră, în fiecare perioadă de guvernare, cu o durată de aproximativ 75 de minute, ceea ce aduce mai aproape de joc timespan popular echipă de alte sporturi, cum ar fi fotbal. Acesta a fost introdus pentru a crea un viu forma de joc care ar fi atractive pentru spectatori la sol şi privitori la televizor şi, ca atare, le-a fost foarte reuşită. BCE nu intenţionează Twenty20 care ar putea înlocui alte forme de crichet şi acestea au continuat, alături de ea.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Nouă's World Wide de Sport, Twenty20 crichet.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Shot pune 2.Telemark schi 3.Carte de jocuri 4.Cubbies
5.Sambo 6.Soft de tenis 7.Footvolley 8.British Bulldogs
1.shot-pune, 2.telemark-schi, 3.carte-de-jocuri, 4.cubbies, 5.sambo, 6.soft-de-tenis, 7.footvolley, 8.british-bulldogs

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Matt Sellers cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Twenty20) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share