Triatlon

Rate me now!
2.20

 
Triatlon Image:
Triatlon
 
 

Triatlon

Triatlon , Începător Triatlon de Formare, Long Distance Triatlon, Olimpice de la distanta Triatlon, Sprint Distanta Triatlon, Triathalon, Triathlete, Triathlons, Triatlon Distanta, Triatlon de formare
Un Triathlon este un eveniment sportiv anduranta constând din înot, ciclism şi să fie difuzate pe diferite distanţe. Ca rezultat, cunoaştere de înot, cu bicicleta, sau să fie difuzate în pace nu este suficientă pentru a garanta un Triatlon atlet competitiv timp; instruit Triatlon sportivii au invatat sa cursa fiecare etapă într-un mod care păstrează lor de energie si rezistenta pentru etapele ulterioare. În cele mai moderne triathlons, aceste evenimente sunt plasate back-to-back imediat la succesiune şi un concurent oficial timp include timpul necesar pentru a "tranzitiei" între picioare individuale de rasă, inclusiv orice moment, este necesar pentru schimbarea îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Anduranţă sport, Individual de sport, Multi-concursuri sportive, Olimpice de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Navigarea 2.Ballooning 3.Shot pune 4.Telemark schi
5.Bungee jumping 6.Glisaţi barcă de curse 7.Table 8.Surfboat
1.navigarea, 2.ballooning, 3.shot-pune, 4.telemark-schi, 5.bungee-jumping, 6.glisaţi-barcă-de-curse, 7.table, 8.surfboat

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Jimmy Harris cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Triatlon) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share