Thumb wrestling

Rate me now!
4.20

 
Thumb wrestling Image:
Thumb wrestling
 
 

Thumb wrestling

Thumb wrestling , Degetul mare de război
Lupte degetul mare (de asemenea, degetul mare de război) este un joc de copii au jucat cu doi jucatori, sau in turnee. Este de multe ori în situaţiile în care a jucat mai mare sau mai complicată jocuri ar putea fi nepotrivit: in masina, un restaurant, sau de şcoală. Actori cârlig cele patru degete de la dreptul lor de mâini, împreună, astfel încât ambele mâini sunt clasped bine. Apoi, în mod obişnuit, după o scurtă incepand monoton, care variază în funcţie de regiune, adversarii continua să încerce să PIN lor adversarului degetul mare, timp de cinci secunde (şi, adesea, strigand ceva de genul 1, 4 am castigat un degetul mare de război! Sau întunecat Pinky 123!), Evitând în acelaşi timp la fel. Jocul în sine nu este neapărat corect: de lungime a player's degetele de multe ori să contribuie la o eventuala victorie, şi stângaci adversarii sunt de multe ori la un dezavantaj, dacă dreptul de mâini sunt folosite. De asemenea, o persoană cu un dublu articulat degetul mare poate muta lor degetul mare pe spate şi să evite mai multe fiind prinsi. În 2000, termenul de degetul mare lupte a fost folosit pentru a descrie non-verbale de luptă folosind mesajele text pe telefoanele celulare.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Jocuri pentru copii, Jocuri de indemanare fizice, Hand jocuri.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Hare coursing 2.Contestare 3.Free running 4.Reversi (Othello)
5.Enduro 6.Rink hockey 7.Autocross 8.Touring masina de curse
1.hare-coursing, 2.contestare, 3.free-running, 4.reversi-(othello), 5.enduro, 6.rink-hockey, 7.autocross, 8.touring-masina-de-curse

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Jeff cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Thumb wrestling) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share