Test Cricket

Rate me now!
2.20

 
Test Cricket Image:
Test Cricket
 
 

Test Cricket

Test Cricket , Anwar Hossain, Cricket test se potrivesc, Omul din Seria, Test (crichet), Test de debut, Test meci, Test meciuri, Test meci (crichet), Test meci de crichet, Test de stare
şi Twenty20 formate sunt acum mai populare în rândul unor audienţe. Numele de "Test" este gandit pentru a apărea de la ideea că se potriveşte cu un "test de putere şi competenţă" între părţi implicate. Aceasta pare să fi fost folosit pentru a descrie o prima echipă engleză care turneul australia în 1861-62, cu toate că aceste meciuri nu sunt considerate de testare meciurilor de astăzi. Primul vreodată meci oficial de testare a început pe 15 martie 1877, contestată de către Anglia şi Australia, la Melbourne Cricket Ground, în cazul în care australienii a castigat cu 45 rulează. Anglia a castigat cel de-al doilea meci vreodată de 4 wickets, astfel de desen de serie 1-1. Acesta nu a fost pentru prima dată în internaţional crichet meci cu toate acestea, care a fost jucat între Canada şi Statele Unite, in data de 24 şi 25 septembrie 1844.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Cricket terminologie, Nouă's World Wide de Sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Fotbal 2.Munte bicycling 3.Bocce 4.Maraton
5.Opt minge 6.Caseta Lacrosse 7.Rallying 8.Shinty
1.fotbal, 2.munte-bicycling, 3.bocce, 4.maraton, 5.opt-minge, 6.caseta-lacrosse, 7.rallying, 8.shinty

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine State Library Queensland cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Test Cricket) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share